en

Gipszkarton szerelés - Dekoráció - Design

SZAKÉRTŐ ÉPÍTÉSZETI SZOLGÁLTATÁSAINK 

Kisebb munkákat is kivitelezünk .

Kicsi családi házak gipszkartonszerelési feladatait is elvégezzük akár a bontástól az építésig,átadásig .

Építés előtti bontási munkákat is vállalunk, (gipszkartonfalak,téglafalak,csempe,járólap eltávolítás és régi mennyezetek elbontása) sitt elszállítással megrendelőink kérésére. 

Ön megálmodja az átépítést, mi megvalósítjuk.

Építészeti felmérések,kivitelezések.

 Építési munkák : Válaszfalak ,mennyezetek, dekorációk ,tetőtér beépítesek helyszini felméréssel. Árajánlat elkészítése és az egyszeri kiszállás a felméréshez díjtalan,ha a mi ajánlatunkat fogadja el!

Tetőtér beépítés akár egyedi tervezés és elképzelés alapján!

Dekorációkat ,dizájnokat akár fotó alapján is megvalósítjuk ,de tippeket ötleteket is szívesen adunk önnek a dizájnok megvalósításához.

Óradíjas szolgáltatás.

Ebben az évben több alkalommal kerestek fel megrendelők olyan problémával,hogy a vállalkozó nem fejezte be az elvállalt munkát,ott hagyta az építkezést. Esetek többségében olyan is előfordult hogy nem szakemberek építettek amiből a megrendelőnek komoly kár keletkezett. A javításokat mi végeztük , elbontottuk és újra építettük! Készséggel állunk rendelkezésre, óradíjas befejezetlen munkák elvégzéséhez is !

Ha ön konkrétan az árakra kíváncsi akkor kijelentem ,hogy a mi áraink teljes árak nem csak munkadíjak, a mi áraink tartalmazzák az összes költséget! Az árak tartalmazzák az anyagokat és annak szállítását,mozgatását,beépítését,kiszállási díjat, és az árajánlat elkészítését. A mi árainkban nincsenek rejtett költségek, önnek nem kell kiszámolnia az anyagokat, önnek nem kell szállítással bajlódnia és a pakolással! Mi minden igényt kielégítünk ! kérjen helyszíni felmérést és mi exel táblázatban elkészítjük áttekinthetően,tételesen az árajánlatot . 

Szolgáltatás megrendelése,        árajánlat kérése .

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük önnel a kapcsolatot.

Szeretne rögtön kapcsolatba lépni velünk?